Glaslook paneel

Glaslook paneel

Voor welke regio’s kunnen wij de glaslook panelen monteren?

Glaslook panelen monteren wij in onder andere de volgende plaatsen: Beverwijk, Heemskerk, Wijk aan Zee, Velsen, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Haarlem, Uitgeest, Limmen, Castricum, Assendelft, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden en de omgeving Zaanstad. Bent u niet woonachtig in deze gebieden maar wilt u wel dat wij uw bedrijfswagen voorzien van glaslook panelen? Geen probleem, u bent natuurlijk van harte welkom! U kunt altijd langskomen bij ons op de werkplaats voor een passend advies of een op maat gemaakte offerte. Interesse in het blinderen van uw autoruiten of wilt u meer informatie? Bel ons door op de knop hieronder te klikken of door het contactformulier in te vullen.

Kwalitatieve eisen

Waar menig bedrijf plastic glaslook panelen plaatst, kiest Autoglaz Hengelo voor kwalitatief de beste optie. Wij leveren en monteren namelijk standaard panelen van zwart glas. Dit geeft het mooiste resultaat en de conditie hiervan blijft beter dan van andere materialen. Middels glaslook wilt u uw wagen immers laten schitteren! Uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook panelen van andere materialen leveren.

Glaslook panelen schaft u aan om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Zodoende leveren wij een garantie omdat wij vertrouwen op ons materiaal en op onze montage. Bij Autoglaz Hengelo krijgt u op het materiaal twee jaar garantie en op de montage maar liefst vier jaar FOCWA garantie.

Glaslook panelen geeft uw bedrijfs- wagen een luxere uitstraling

Om uw bedrijfswagen een nog strakker uiterlijk te geven is het mogelijk om zogenoemde glaslook panelen te monteren op het laadruim. Hiermee geeft u uw bedrijfswagen de uitstraling van een luxe multi-van. De panelen zijn ook mooi te combineren met geblindeerde ruiten ter hoogte van de dubbelcabine.

05

Glaslook panelen

Om uw bedrijfswagen een nog strakker uiterlijk te geven is het mogelijk om zogenoemde glaslook panelen te monteren op het laadruim. Hiermee geeft u uw bedrijfswagen de uitstraling van een luxe multi-van.

Autoruit reparatie bij AutoGlaz Hengelo

Een opspattend steentje op autoruiten begint klein, maar kan al snel leiden tot autoruitschade. Steenslag of een pit in uw ruit is erg vervelend! Snelle pitreparatie/autoruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autoglaz Hengelo heeft jarenlange ervaring en kennis en is daardoor in staat om met behulp van een harsinjectie vrijwel elk voorkomend "sterretje" meestal nog goed te repareren. Wij voorzien u van goede en snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen.

terwijl u wacht in onze wachtruimte, kunt u genieten van een kopje koffie of thee

terwijl u wacht in onze wachtruimte, kunt u genieten van een kopje koffie of thee

Meer over AutoGlaz Hengelo

Meer over AutoGlaz Hengelo

Autoglaz Hengelo is o.a. aangesloten bij: