Ruiten vervangen

Ruiten vervangen
02

Ruiten vervangen

Als de ster of barst in uw autoruit niet meer te repareren is, dan is er nog maar één echt veilige oplossing; de autoruit vervangen. Autoglaz Hengelo vervangt dagelijks autoruiten voor klanten uit de regio Borne, Hengelo, Oldenzaal- Enschede en omstreken. De sinds 1983 opgedane ervaring maakt het mogelijk u te voorzien van goede service, kwaliteit en de juiste prijs!

Bij Autoglaz staat veiligheid en kwaliteit voorop. Autoglaz maakt altijd gebruik van goedgekeurde autoruiten van originele kwaliteit (te herkennen aan het E-keurmerk). Autoglaz Hengelo is een erkend FOCWA-autoruitherstelbedrijf en aangesloten bij Glasgarant waardoor wij bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen uw schade rechtstreeks af kunnen handelen met het daarbij behorende voordeel op het Eigen Risico.

Voorruit repareren of vervangen?

Wanneer u een sterretje of barst in uw voorruit heeft, dan bekijken we bij Autoglaz altijd eerst of repareren mogelijk is. Pas in uiterste gevallen zal de voorruit worden vervangen. Bij Autoglaz werken we met speciaal opgeleide monteurs die uiterst vakkundig een sterretje kunnen repareren. U kunt uw reparatie laten uitvoeren bij Autoglaz Hengelo. Afhankelijk van de grootte van het sterretje, bent u in principe in een half uur weer klaar en onderweg! Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering.

Dankzij de modernste apparatuur en middelen, zoals de speciaal voor Autoglaz ontwikkelde reparatiehars, is reparatie steeds vaker mogelijk. De beschadiging wordt eerst vocht- en luchtvrij gemaakt. Daarna wordt onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars aangebracht. Onder invloed van UV licht wordt de vloeistof hard. Uw autoruit heeft hiermee haar originele sterkte terug. Tot slot wordt met een speciale polish het inslagpunt keurig glad afgewerkt zodat de beschadiging zo goed als onzichtbaar wordt. Plan online uw afspraak of kom gewoon langs bij uw dichtstbijzijnde vestiging!

Autoruit reparatie bij AutoGlaz Hengelo

Een opspattend steentje op autoruiten begint klein, maar kan al snel leiden tot autoruitschade. Steenslag of een pit in uw ruit is erg vervelend! Snelle pitreparatie/autoruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autoglaz Hengelo heeft jarenlange ervaring en kennis en is daardoor in staat om met behulp van een harsinjectie vrijwel elk voorkomend "sterretje" meestal nog goed te repareren. Wij voorzien u van goede en snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen.

terwijl u wacht in onze wachtruimte, kunt u genieten van een kopje koffie of thee

terwijl u wacht in onze wachtruimte, kunt u genieten van een kopje koffie of thee

Meer over AutoGlaz Hengelo

Meer over AutoGlaz Hengelo

Autoglaz Hengelo is o.a. aangesloten bij: