Ster reparatie

Ster reparatie
01

Ster reparatie

Wanneer u een sterretje in uw voorruit heeft, bekijken we bij Autoglaz eerst de grootte. Door middel van onze reparatiehars die wordt gehard met UV licht, wordt uw autoruit weer gerepareerd en heeft hij de originele sterkte weer terug. We kunnen het sterretje het beste beoordelen op de vestiging. In geval van schade is het altijd handig om onze preventiesticker bij u te hebben. Deze plakt u vrijwel onzichtbaar op de ster en voorkomt dat vocht zich in de breuk nestelt, waardoor de beschadiging vrijwel onzichtbaar gerepareerd kan worden. U kunt deze sticker gratis aanvragen via 074 255 0455 of via de mail hengelo@autoglaz.nl.

Wanneer spreken we van een sterreparatie?

Een moderne voorruit bestaat uit 2 lagen glas, met daartussen een folie. Deze folie voorkomt dat de ruit in zijn geheel breekt bij een beschadiging. De folie houdt als het ware de scherven 'bij elkaar"

Sterschade

Een sterschade is te herkennen aan scheurtjes die uit het inslagpunt lopen. Ook wanneer het inslagpunt de folie raakt spreken we van een sterschade. Een sterschade in een voorruit kan op ieder moment in een barst veranderen, vaak wanneer u dit het minst verwacht. Om dit te voorkomen en de ruit op volle sterkte te herstellen raden wij u aan de ster te laten repareren. Dergelijke schade is meestal gedekt door verzekeraars als u verzekerd bent tegen ruitschade.

Sterretje in autoruit repareren

Een sterretje in uw voorruit is altijd lastig. Door bijvoorbeeld temperatuurwisselingen kan een sterretje gemakkelijk een barst worden. Wanneer dit plaatsvind binnen uw gezichtsveld kan dit zorgen voor een onveilige situatie op de weg. Daarom is het van belang uw autoruiten vrij te houden van sterretjes en is repareren essentieel! Wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan het zijn dat uw voorruit vervangen moet worden. Daarom is het belangrijk dat u gelijk melding maakt indien u een sterretje heeft ontdekt.

Bent u niet in staat op korte termijn een afspraak te maken? Zorg er dan voor dat u de gratis preventiesticker aanvraagt. Deze sticker voorkomt dat er vocht en vuil nestelt in de breuk. Tevens wordt het risico op doorscheuren van het sterretje verkleint!

Met de huidige technische kennis is het vaak goed mogelijk om een sterretje" of beschadiging aan de ruit te repareren. Autoglaz beschikt over de modernste reparatiemethodes om u snel weer veilig op weg te helpen. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de ruit te repareren en helpen wij u graag door het vervangen van de autoruit.

Autoruit reparatie bij AutoGlaz Hengelo

Een opspattend steentje op autoruiten begint klein, maar kan al snel leiden tot autoruitschade. Steenslag of een pit in uw ruit is erg vervelend! Snelle pitreparatie/autoruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autoglaz Hengelo heeft jarenlange ervaring en kennis en is daardoor in staat om met behulp van een harsinjectie vrijwel elk voorkomend "sterretje" meestal nog goed te repareren. Wij voorzien u van goede en snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen.

terwijl u wacht in onze wachtruimte, kunt u genieten van een kopje koffie of thee

terwijl u wacht in onze wachtruimte, kunt u genieten van een kopje koffie of thee

Meer over AutoGlaz Hengelo

Meer over AutoGlaz Hengelo

Autoglaz Hengelo is o.a. aangesloten bij: