Autoglaz Hengelo

Welkom bij de nieuwe site van Autoglaz Hengelo, wij zijn expert in autoruitherstel. Ons doel is om alle automobilisten (particulieren, leasemaatschappijen en fleetowners) met ruitschade direct en voor de beste prijs weer op weg te helpen. 

scroll

Meer over onze diensten

Autoruit reparatie bij Autoglaz Hengelo

Een opspattend steentje op autoruiten begint klein, maar kan al snel leiden tot autoruitschade. Steenslag of een pit in uw ruit is erg vervelend! Snelle pitreparatie/autoruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autoglaz Hengelo heeft jarenlange ervaring en kennis en is daardoor in staat om met behulp van een harsinjectie vrijwel elk voorkomend "sterretje" meestal nog goed te repareren. Wij voorzien u van goede en snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen. Bij Autoglaz Hengelo staat veiligheid en kwaliteit voorop. Autoglaz Hengelo is een gecertificeerde kwaliteitsketen (FOCWA, ISO 9001 en Stichting Duurzaam Repareren) die duurzaam ondernemen hoog in haar vaandel draagt. Dit wordt bevestigd door een hoge GlasGarant score. Wij handelen bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen uw schade rechtstreeks af met daarbij het behorende voordeel op het Eigen Risico omdat wij een erkend FOCWA-autoruitherstelbedrijf en aangesloten bij Glasgarant zijn. Daarnaast ontvangt u op de werkzaamheden die wij uitvoeren om de autoruit te repareren vier jaar FOCWA garantie.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Fout
Marc
Autoruit vervangen

Fijn bedrijf, snel, prettig en vakkundig geholpen!

Fout
Lisa
Ster reparatie

Ben zeer tevreden over het resultaat! Ik kan weer veilig de weg op. 

Fout
Dhr. Oude Munnink
Adas Kalibratie

5 sterrren. Perfect! Zeker aan te bevelen voor het kalibreren van de auto!

Fout
Peter
Uitlijn Service

Een snelle en zeer goede service ervaren!

Ster reparatie
Autoruit vervangen
Adas kalibratie
Uitlijn service
Glaslook panelen

Wanneer u een sterretje in uw voorruit heeft, bekijken we bij Autoglaz eerst de grootte. Door middel van onze reparatiehars die wordt gehard met UV licht, wordt uw autoruit weer gerepareerd en heeft hij de originele sterkte weer terug. We kunnen het sterretje het beste beoordelen op de vestiging

Meer over ster reparatie
Ster reparatie

Als de ster of barst in uw autoruit niet meer te repareren is, dan is er nog maar één echt veilige oplossing; de autoruit vervangen. Autoglaz Hengelo vervangt dagelijks autoruiten voor klanten uit de regio Kennemerland en omstreken. De sinds 1983 opgedane ervaring maakt het mogelijk u te voorzien van goede service, kwaliteit en scherpe prijzen.

Meer over vervangen
Autoruit vervangen

U moet in de auto op uw ADAS systemen kunnen vertrouwen. Kalibratie is precisie werk, daarom raden wij aan om uw ADAScamera enkel door specialisten uit te laten voeren. Zo beschikken experts over de juiste hulpmiddelen en kennen de exacte fabrieksinstructies en waardes. Autoglaz Hengelo kan bijna alle auto's, voorzien van een ADAS-camera, succesvol kalibreren. Komt u langs?

Meer over ADAS kalibratie
Adas kalibratie

Auto uitlijnen is een vak apart. Autoglaz Hengelo is de specialist in uitlijnen. Snel, vakkundig, betaalbaar, en in bezit van 3D uitlijnapparatuur.

Meer over uitlijn service
Uitlijn service

Om uw bedrijfswagen een nog strakker uiterlijk te geven is het mogelijk om zogenoemde glaslook panelen te monteren op het laadruim. Hiermee geeft u uw bedrijfswagen de uitstraling van een luxe multi-van.

Meer over glaslook panelen
Glaslook panelen

terwijl u wacht in onze wachtruimte, kunt u genieten van een kopje koffie of thee

terwijl u wacht in onze wachtruimte, kunt u genieten van een kopje koffie of thee

Meer over AutoGlaz Hengelo

Meer over AutoGlaz Hengelo

Autoglaz Hengelo is o.a. aangesloten bij: